Mc-mässan i lördags

Så har man äntligen varit ner på mc-mässan. Vi åkte från Sandviken kl 8 på morgonen och var där nere alldeles före kl 11. Sen gick huvudet fram och tillbaka hela dan. Men gissa om man blir sugen på en. Har alltid gillat en sån här, men nu så VILL jag ha en!!!!!

163977-3
Det är ju hur stort som helst där på Älvsjömässan. Vi började med att gå in i A-hallen. Där var det mest olika företag som sålde kläder, motivmålare och en massa annat. En del hojar fanns det där med, men inget som föll mig i smaken.
Efter A-hallen gick vi till C-hallen. Här började det hända grejer..............
När vi väl kommit ner till Hondas monter och hittat denna:
163977-2
då kände jag mig nöjd. Hade liksom inte behov av att se några andra motorcyklar då för det finns ändå inget som kan mäta sig med dessa.
Det kom hem en massa kataloger så gissa vem som läser och dreglar i dom hela dagarna nu :-)

Har börjat tragla lite mer teori nu för nu bara MÅSTE jag ha ett körkort och är teorin klar så är det ju bara körningen kvar, om det nu är så bara......
Man kanske ska gå ut med värmepistol och försöka få bort all snö så man kan börja köra lite så smått.
Ja nu vet ni lite mer hur "crazy" jag är............


Bilderna kommer från Honda

12 veckor efter op

Nu så har det gått 12 veckor sen jag opererade mig. När jag ställde mig på vågen i morse så har jag den sista veckan gått ner 1,2 kilo. Min totala viktnedgång på dessa veckor är nu uppe i 17,8 kilo. Jag är faktiskt rätt så nöjd med det. Har fortfarande ett hopp om att ha gått ner 20 kilo tills vi ska på bröllop och jag tror då att jag ska kunna klara det. Håll tummarna för mig..........

Tillbaka igen

Nu så är jag tillbaka från den stora staden Stockholm. Det har varit jätteroligt men samtidigt skitjobbigt där nere. Är man inte van med småbarn så är man inte. Man har ju liksom glömt bort hur det var när våra barn var små. Men nu så förstår jag varför vi inte ska ha några fler barn :-)
Vi sov hos svägerskans momor en bit utanför stan så på lördan var vi i city. Men fy för denna stad när man har barnvagn, tvillingvagn, med sig. Folk överallt, alla affärer är i två plan, rulltrapporna för smala och trasiga hissar. Tom Mc Donalds var totlat värdelöst för barn. De hade inget att värma mat till de små i och skötbord existerade inte ens. Man fick lägga de små på ett tvättställ. Nej den trippen var inget vidare. Men K gillade iaf att åka tunnelbana. Ett plus på hela den dan.
Söndagen var vi i Farsta centrum ett antal timmar. Där fanns det en massa affärer att glöna i. Shoppade lite småplock, bla en ljuslykta med en döskalle på. Killarna fick ett varsitt par byxor och en varsin tröja. Ska lägga in ett kort på den inom kort. Hittade även ett par skridskor där så nu har jag nåt att åka på till den 23 februari. För än så länge har jag inte bangat ur och nu kan jag det inte heller när jag fått med mig två tjejer till att vara med. Kan nog bli riktigt kul ändå. Man får ta det som det är.....
Nä nu svävade jag ut igen. Åter till Sthlm. När vi lämnade Farsta så åkte vi till Kista centrum. Men snacka om vilket härligt köpcentrum. Där fanns det allt mellan himmel och jord. Vi började med att käka för jag och K behövde lite i magen. J skulle inte ha nåt. Beställde en kycklingwok som var hur stor som helst så alla 3 åt sig mätta på en tallrik. Hemskt med så mycket mat på en portion.
Vi shoppade inte just nå speciellt där utan vi var så trötta att vi bara gick runt. Men dit ska jag igen på en liten shoppingrunda nån gång i framtiden.
Efter denna dag så somnade vi som 2 klubbade sälar jag och J.
På måndan så åkte vi hemåt på förmiddan. Stannade i Uppsala på Max och tog en liten lov inne på Biltema. Sen så SKREK  K nästan hela vägen hem från Uppsala. Så gissa vem som var trött när man kom hem. Har inte riktigt återhämtat mig efter den resan än :-)

Sen jag kom hem har jag inte  haft varken lust eller ork att skriva nåt här utan jag har mest flytit omkring och plockat med disk, tvätt, tvätt och åter tvätt. Hur 17 kan det bli så mycket tvätt?????


Ska till Stockholm

Nu sitter jag här och väntar på att svägerskan ska komma och hämta mig. Vi ska till Stockholm i helgen och sy upp en brudklänning åt henne. Ska bli riktigt skönt att komma bort en stund utan gubbe och ungar.
Syns igen på måndag.
Ha en trevlig helg

Äntligen hemma

Nu så har A äntligen kommit hem och han har lagt sig i sin varma sköna säng

En jobbig dag

Idag har det varit väldigt jobbigt. Jag är så "sur" i magen så jag känner mig som den där reklamen på tv med jultomten som frågar om det finns några snälla barn och som slänger säcken i golvet när ingen svarar.........
Sen har vi varit i ishallen och A skulle åka med en annan hem. Då lyckades de glömma honom där. Så han gick till mormor och morfar så min kära far ringde hit och var lite sur. Så nu sitter vi här och väntar på att plutten ska komma hem.

070116

Det blev bara en promenad på drygt 30 minuter idag. Bara ta nya tag tills imorgon

070115

Nu så har jag precis cyklat 10 km på motionscykeln. Tiden för dagen var 18:57. Fick upp pulsen rätt så rejält idag, det var skönt.
Har tränat lite styrka med. Skulle köra mage och rygg idag. Magen gick bra, men ryggen det sket sig när jag skulle ligga på mage. Ärret efter operationen gjorde så fruktansvärt ont så det gick bara inte *sur*
Måste försöka hitta nåt annat sätt att träna ryggen på nu. Finns det nån som har några förslag??

070114

Idag har det blivit en promenad på 45 minuter och sen cyklade jag 5 km.
Nu ikväll har vi precis varit ute på en liten prommis i blåsten. Friskt och skönt var det.
Imorgon har jag planer på att cykla en mil och sen köra lite styrka. Men vi får se hur man orkar.....

070113

Hela dan har jag varit i ishallen, känns som om man bor där ibland.
Men det har varit en hel del spring fram och tillbaka upp och ner så lite motionerande har det ju blivit där.
Sen ikväll så cyklade jag 10 km på motionscykeln. Men jag har inte tränat nå styrka.
Fast det känns lite i rumpan och baksidan av låren sen träningen igår så man har visst några små muskler lite var stans i kroppen iaf.

Ibland tänker man inte efter två gånger innan man öppnar munnen

Idag sa jag nåt som kanske inte var så "bra"
Lovade gubben att jag skulle spela en hockeymatch i mitten/slutet av februari. Jag som inte ens kan åka skridskor *ASG*
Har ifs länge velat prova att spela en gång, men jag tror, och vet, att det kommer att gå åt skogen. Men vad 17, man lever ju bara en gång så det är väl bara att köra..............
Man lär väl veta hur barnen har det när man sitter där på läktaren och tycker att de ska göra si eller så

10 veckor efter op

Nu så har det gått 10 veckor sen jag gjorde min operation och jag har varit på återbesök. Alla proverna såg bra ut och jag mår prima.
Har den sista veckan gått ner 0,8 kilo så totalt har jag tappat 15,9 kilo.
Ska bli kul att se på torsdag nästa vecka hur den hrä kommande veckan gått. Vill ju att det ska hända en del. Inte för att jag ska klaga på den här takten jag tappar vikt i nu.

070112

Idag tänkte jag försöka komma igång med träningen också.
Så jag har cyklat på motionscykeln idag, 10 km på 19:31 sen så tränade ja lite styrka med kroppen som vikt.
Håll tummarna nu för att jag ska kunna få en lite mer "trimmad" kropp till våren...........

Snö

Snö

Här kom det en bild på all snö som kommit i natt. Inte mycket, men det kanske blir lite ljusare ute så man oiggnar till en smula

Bild privat

Snö

Så nu har snön kommit hit till oss. Vad nu det ska vara bra för. När det ändå var en grön jul och nyår så hade det ju kunnat få fortsätta vara så. Iaf enligt min åsikt
Bara det blir ljust ute så ska jag ta en bild och försöka lägga in den, inte för att jag vet hur man gör men man ska ju lära sig nåt nytt varje dag :-)

Ingen lust

har jag haft till att städa klart och som det känns nu så kommer dammråttorna att få fortsätta vänta på mig. Istället för att göra "nyttiga" saker som städ, tvätt, disk, osv så har jag suttit en hel del med min frimärkssamling. Även en hel del tid har gåttt åt att sitta här och läsa era bloggar. Har särskilt fastnat för alla dessa pysselbloggar som finns och jag beundrar verkligen era alster.
Har nu en dröm om att börja göra kort men jag tror inte jag har så mycket kreativitet i mig. Fast det vet man ju inte förrän man provat ifs.

Var ute och gick runt i lite affärer igår och hittade så många saker jag vela ha så jag kom hem tomhänt :-(
Egentligen var jag bara ute för att träffa N och surra en massa strunt och umgås. Det är rätt så skönt att bara vara och strosa runt.
Men jag försökte iaf att få henne att börja blogga hon med, håll tummarna för att jag lyckades.
Vi var även till en kompis till N och han hade en annan kompis där, vilka roliga människor det finns. Tur att ett gott skratt förlänger livet. Tack för att ni roliga människor finns

Andreas hade match igår, den slutade 3-3 och det var ju bra. Ingen förlust iaf. Fast min plutt satt på bänken igår och tur var väl det för idag är han hemma från skolan. Han har inte varit riktigt pigg sen i höstas. Trött och hängig mest hela tiden. Så vi skyller på att det är vädrets fel.

Nu är julen borta

Äntligen börjar de bli en vanlig vardag igen. Städade undan julen igår och det blev så skönt när granskrället åkte ut. Passade samtidigt på att städa köket och Andreas rum. Det behövdes verkligen kan jag säga. Tänkte jag skulle ta resten idag, men tror inte jag har ork eller inspiration till det idag.  Men jag tror nog att dammråttorna så gärna väntar på mig..............

Hur glömsk får man vara????

Tänkte jag skulle ta med kameran idag när vi åkte med barnen på deras matcher och träning idag, men vad gör man..... jo man åker ifrån  den!!!!
Jag som vela sätta in bild på min "små" änglar........

Första matchen där äldsta grabben spelade förlorade dom och även den andra matchen där de andra två spelar så förlorade dom. Bättre lycka nästa gång grabbar

Sen efter den andra matchen så hade äldsta grabbeb träning. Gissa om han var slut och trött här ikväll.

Det blev inte så mycket skrivet idag som jag hade velat, men det kommer fler dar.

Tack och hej.........

Jag har en sjukdom som heter Fibromyalgi........

Har haft denna sjukdom några år och försöker lära mig att leva med smärtan. Vissa dar är sämre än andra. Har jobbiga smärtor hela dar men har en förhoppning om att de kommer att lindras i takt med att jag går ner i vikt.
Vad jag mer ska skriva om detta nu har jag ingen aning om, men det kommer säkert mera längre fram.

Tänkte berätta lite om min viktoperation.......

Den 2 november 2006 så fick jag äntligen göra min efterlängtade gastric by pass. Den gjordes med ett öppet snitt på sjukhuset i Gävle.
Operationen gick bara fint och jag var snabbt uppe och hemma.
Har gått relativt bra med maten men några smärre misstag har man gjort, som tex ätit för fort, för mycket, för fett, osv. Men man ska ju lära sig av sina misstag sägs det.

Efter 4 veckor hade jag gått ner precis 10 kg.
Efter 8 veckor hade jag gått ner 3,8 kilo till så totalt 13,8 kg har jag tappat.
Nu har det gått 9 veckor sedan op och jag har gått ner 15,1 kilo. Är så lycklig och lyckligare kommer jag att bli

Kommer att fortsätta skriva in min viktminskning och lite andra saker tex som hur jag mår, hur andra uppfattar min viktnedgång, osv. Kommer ut bilder på det hela så småningom också.
Hoppas ni ska finna det intressant att följa min resa.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!
Har länge tänkt att jag ska börja blogga så nu gör vi ett första försök.