Hoya funderingar

Har haft en H. bella "wee" på rotning i vatten ett tag. Såg idag att stjälken påden ena hade gått av så jag fick klippa den tills jag kom till friskt "kött" igen.Blev lite orolig för den så jag åkte till blomsterhandeln och köpte en påse vericulite (vet ej riktigt hur det stavas) som jag har satt den i nu och glaset är placerat i mitt Hoya akvarium som jag gjort i ordning. Hoppas verkligen det kommer att hjälpa den stackarn för jag vill verkligen att den ska få rötter och det är snabbt.
Fast jag vet inte riktigt hur det där medlet ska fungera så det ska bli spännande.
Fortsättning följer.......

Så duktig man kan vara då

Cyklade 60 minuter ikväll. På den tiden hann jag cykla drygt 3 mil.Känns jätteskönt nu efteråt,men benen hänger inte riktigt med. Och snacka om att man får ont i rumpan :)

Ska på gymmet imorgon eftermiddag. Gissa om jag längtar dit!
Har varit lite småsur hela dan idag då M & B var där och jag var hemma och var barnvakt.  Men det är ju sånt man måste göra ibland det med.

Nya fynd :)

Igår ropade jag in en auktion på Tradera med 5 st hoyaskott och idag vann jag en auktion på 4 skott. Gissa om jag längtar tills jag får hem dom.
Min samling blev "stor" över en natt :)

Satte min Hoya Glabra i vulkangrus idag. Den har inte riktigt velat växa på sig nåt sen den kom hem så nu håller jag tummarna att det ska hända nåt. Vore ju underbart om det funkade med det gruset eftersom man inte behöver vattna så ofta med det.

 

Det blev inte som jag planerat

Var barnvakt idag åt lilla W så därför hade jag planerat att åka på gymmet på eftermiddan. Men när den eftermiddan kom så behövde vi åka till Valbo för att köpa presenter åt vår son A som blir tonåring på fredag. Så då blev det inget gym idag. Men kompenserade det med att sitta på motionscykeln 45 minuter samtidigt som jag tittade på Idol.
Hur kan folk vilja skämma ut sig så hemskt i tv?? Jag skäms fastän jag bara tittar på det.

Gymmet

Har för ett tag sen kommit hem från ett gympass med B och A. Det var skönt,trevligt och givande. Tycker det går bättre och bättre för varje gång jag går ner. Märker inte så stora förändringar på kroppen ännu, men börjar så smått öka vikterna.  Nu måste jag bara komma igång med mer konditionsträning också. Men har lite svårt med motivationen där. Vet inte riktigt heller vad jag ska syssla med. Har ifs en motionscykel, men den är ju så tråkig. Ut och gå bara hatar jag.Men löpbandet på gymmet gillar jag.  Förslag mottages mer än gärna.
Nu är det fotbollsdags här, dock bara  som åskådare......

Lite smått och gott

Har varit en lugn vecka samtidigt som det varit mycket att göra.
Tränade onsdag och fredag, det är ju så skönt att gå ner och dra ur sig en del skit man går och bär på. Börjar få den där längtan att gå ner. DET KÄNNS HUR BRA SOM HELST!!!
Fick tydligen en bristning i lårmuskeln när jag tränade i lördags och slet upp den igen i onsdags. Hoppade över att träna benen i fredags så nu börjar det ge med sig igen. Fast den snäll C som hjälpt oss med träningen sa att jag ska hoppa över benen i minst 1 vecka. Hoppas det hjälper.

I torsdags gjorde jag mitt egna Hoya akvarium. Satte in några sticklingar där som jag vill ha fart på. Springer dit titt som tätt och hoppas det ska ha börjat växa. Hur man nu kan tro att det ska börja växa på en gång. Tålamod är inte min starka sida som ni kanske märker :)

           


Ikväll har jag varit på ett barnförbjudet plastparty. Det var trevligt:)
Handlade lite smått och gott. Vi ska försöka fixa ett parparty nån gång så även gubbarna får följa med.


Dags att krypa ner under täcket nu så man orkar upp imorgon bitti. Ska vara på gymmet kl 10:00. Sen är det fotboll resten av dan.

Sov så gott



bild; privat

Hallstahammar

Åkte till Hallstahammar igår eftermiddag efter en massa funderingar fram och tillbaka. Men är jättenöjd att vi åkte när vi gjorde för att hinna umgås lite med gubbens syrra H och hennes blivande man S samt deras två underbara barn.
Gubben är här nere på träningsläger med sitt -92lag i fotboll.
Igår tog vi det bara lugnt och glodde på tv.
Idag har vi varit på en fotbollsmatch mellan Hallsta och ÅIK/KSK. Självklart vann ÅIK/KSK!!!! Resultatet blev 3-2.
Sen har jag och S varit på gymmet och tränat. Skönt och välbehövligt var det.
Kvällen har varit lugn och skön med Sverige . Dannmark matchen på tv.
Imorgon bitti ska vi påbörja våran resa hemåt igen då Andreas har match kl 14 hemma i byn.

Vad har du haft för dig idag då?

Tjat :)

Har blivit tjatad på varje gång jag träffat på A omatt jag inte uppdaterat denna blogg.
Så nu kommer här några rader.......

Träningen har flytit på rätt så bra. Har gått på gym 2-3 gånger i veckan. Börjar lägga på lite mer kilon med så det känns bra.
Tycker nästan jag börjar se tendenser tillförbättring på vissa ställen av kroppen. Fast det kanske met är inbillning :)

Vi har haft Amerikabesök av 4 killar i 18 års åldern i 3 nätter. Det var superkul. Hoppas verkligen jag får uppleva nåt sånt här igen.
De var här på ett hockeybesök så därför var vi värdfamilj åt dom under deras vistelse här i Sandviken.
Synd bara att man är så knackig på att prata engelska. Vill verkligen arbeta upp den!!!

En kryssning har vi också hunnit med. Åkte med Birka Paradise, vilken härlig båt det är.
Det var jag, gubben, hans ena bror med fru och en av hans systrar med blivande man. Riktigt trevligt sällskap. Gör gärna om en sån kryssning.

Annars har det mest varit det vardagliga som hänt.
Shoppat en del kläder i Västerås. 2 par jeans och 5 tröjor för 544 kr. Då tjänar man ju tom in bensinpengarna rätt så snabbt.
Fick gå ner en hel del i storlekarna så det kännr BARA BRA :)

Nu har jag skrivit några små rader och ska försöka skriva snart igen. Beror bara på min egen lathet att jag inte skrivit nåt här.