Pik

Fick en liten pik på stan idag om att det var ett tag sen jag uppdaterade min blogg. Så här kommer det några rader om den senaste tiden.....

Rusten av köket är i stort sett klar. Det blev jättefint. Som ni flesta säkert redan vet så satte vi in en glasskiva ovanför diskbänken istället för kakel. Beställde en grå skiva, men det kom en svart. Och det blev så SNYGGT. Väntar nu på att glasmästaren kommer och mäter kaklet på den andra bänken med så det blir lika.

Har varit till kirurgen och blivit beviljad att få göra en bukplastik, man tackar och bockar. Ska bli så skönt att bli av med "hänget"

Minsta sonens knä hoppade ur led en dag i skolan så vi fick sitta en eftermiddag på röntgen med han. SOm tur var så fanns det inga skelettskador i has knä så nu är det bara att hoppas det inte inträffar igen.

Mellanpojken ramlade i trappan här förra veckan så i torsdags satt han på röngen och akuten hela eftermiddan och kvällen.  Det hela slutade med en gipsad arm då de såg nåt som såg konstigt ut på plåtarna men de kunde inte då säga vad det var för nåt.
I måndags var vi in till ortopden och la om hans gips då det skavde. Grabben har ju inget hull utan det är bara skinn och ben så det är väl inte så konstigt då att det skaver och är obehagligt.
Imorgon ska han in igen och röntga samt träffa en ortoped. Då kanske vi får veta lite mer om hur det är ställt med hans armbåge samt hur länge han behöver vara gipsad.

Igår var vi till skyttehallen och sköt lite luftgevär. Det är kul. Man prickade ju in 50 poäng av 50 möjliga på första tavlan. Gissa om grabbarna blev lite smått irriterad över att morsan sköt bättre än de. Men gissa om jag mös ;)

På fredag blir det en kryssning med gubbens jobbarkompisar. Vi ska åka med Cinderella. Ska bli kul att komma ut en sväng. Kanske jag skriver nåt om resan här inne sen. Vi får se hur jag gör.

Annars har det varit som vanligt här tror jag. Vi tar dan som den kommer. Hoppas det är bra med er med.

Puss & kram på er