Slöhög

Nu har jag varit riktigt lat med skrivandet här ett tag och ska jag vara ärlig så har jag knappt suttit här nåt på slutet.
Har lagt en del tid på träning och att umgås med gubben nu när han äntligen har semester.

Idag är jag ensam hemma. A är hos mormor och morfar. De andra två är i ishallen på hockeyskola. Även gubben är där då han är rektor för hela skolan den här veckan.
Känns att det var ett tag sen man hade en hel dag för sig själv, men skönt har det varit. Har bara suttit här och snurrat runt samt pratat i telefon. Nä nu ljög jag lite :-)   Har faktiskt gjort några små stickor jag kan sätta i blomkrukorna med namn på lite olika blommor. Jag har ju sånt dåligt minne att jag inte kommer ihåg vad mina porslinsblommor heter så då är det lika bra med "lappar" i krukorna.

Har haft lite småplaner att plantera den sista hoyan och paradisträden som står på rotning, men jag har inte kommit så långt än.
Vill ha fler blommor snabbt så det blir nog snart en tur till tradera för att ropa in nån ny hoya.

Huga vilken träningsvärk jag har

Jag har träningsvärk och vanlig värk i precis hela kroppen förrutom i magen. Det var i magen jag trodde jag skulle vara som värst idag för den fick sig en rejäl genomkörare igår. Men det är insidan på låren som nästan känns värst. Fast det är ju bra att man känner där då det är ett stället som jag verkligen vill göra nåt åt.
Undrar hur det kommer att gå på cykeln idag för cykla det ska jag!

Dagens träning

Var ner på gymmet med B och M idag. Alla vi tre är viktopererade så vi hjälper varandra och peppar när det känns tungt.
Själva träningen gick bättre än väntat och det var riktigt roligt. Längtar tills jag ska dit igen.

Har lagt bort stegräknaren nu när jag tränar ändå. Det känns liksom inte lika "viktigt" att använda den då. Känns som att det är bättre att lägga den energin på styrketräning och cyklingen.

Planerna är att jag ska cykla en 30-50 minuter imorgon. Måste verkligen köra hårt med cyklen nu så man kanske kan få bort lite av den övre magen till jul. Den nedre har jag inga förhoppningar alls om, där är det kniven som gäller.

Vilken skön och lugn fredag det här har varit än så länge

Vi sov rätt så länge i morse, till 9:30 om jag inte minns helt fel. Men så är det ju gubbens första semesterdag idag.
Satt här vid datorn ett tag och ringde till kirurgen pga min misstänkta "allergi" mot vitaminerna. Där inne sa de att jag skulle testa ett annat märke en gång till och funkar det inte den gången heller så skulle jag höra av mig igen. Vill inte ha sån här värk en gång till så jag drar mig lite för att testa nåt igen. Men samtidigt så vet jag ju att jag verkligen behöver dessa vitaminer.

Var till Konsum och lämnade in lite tips. Man lär ju försöka vinna några små slantar. Är ju alltid kul att ha nåt å gå och hoppas på.

När vi kom hem så hade jag fått min andra hoya som jag ropade in från
Tradera för några dar sen. Den hade redan rötter så det blev en plantering direkt. Även skottet från ampelliljan sommin käre gubbe skaffade mig blev planterat och en blomma från L;s rum som höll på att ramla ur krukan fick lite ny jord.

Snart är det dags att åka iväg med A till hans innebandy träning. Jag är så sugen att simma undertiden han tränar men har ju bestämt mig för att cykla ikväll så jag vet inte hur jag ska göra. Det är skönt att simma, men tar mer att cykla känns det som.
Har småplanerat att jag ska på gymmet imorgon och köra ett pass. Längtar verkligen dit. Vill ju så himla mycket möblera om min kropp. Minns inte när jag var så här motiverad till nåt förut.

Nu vet jag vad det var för fel på min mage

Jag har ju haft en svidande värk i min mage ett par dar nu. Och nu har jag kläckt gåtan på vad det är för fel.
Jag tål inte vitaminerna jag ska äta.
I decemberså började jag med vitaminer från hälsokost och blev görkass i magen. Svidande och jobbig smärta i magen. Slutade medvitaminerna då och käkade Link. Behövdes inte många tabletter för att det skulle gå över.

Fick lite skäll av kirurgen när jag var dit på 6-månaders besöket för att jag inte åt vitaminer.
Tog mig i kragen för knappt två veckor sen och åkte till apoteket och köpte nya vitaminer,som kirurgen ordinerade. Började äta dom och sen har magen bara blivit värre och värre med mer och mer svidande magont.
Funderade lite igår på vad det kunde vara och kom ihåg hur jag var i magen i december så jag bestämde mig för att börja med Link.
Var på apoteket direkt de öppnade i morse och köpte en förpackning. Hann bara upp på p-huset innan jag drog i mig två tabletter direkt.
Vid lunch kom jag på att det är vitaminernajag blir dålig av. Att man inte kom på det tidigare.......

Nu har jag gett bort mina vitaminer till B,käkat en massa Link och ta mig 17 så tycker jag att det känns en aning bättre imagen. Blir jag fri svidandet nu så ska jag ringa kirurgen och fråga hur jag ska göra för några fler vitaminer törs jag inte äta nu..............

Simpsons filmen

Vi skulle ha en barnfri kväll med lite bio och bara njuta. Här i vår lilla stad gick dettvå filmer ikväll varav den ena såg vi i helgen, Harry Potter. Så det var bara att titta på Simpsons.


Vilken värdelös film!!!!!!!

Det var det sämsta jag sett på år. Ingen film jag rekomenderar


Väntan

Sitter nu och väntar på att B ska komma. Vi ska ut på en promenad i naturen. Hon är ju en stadsmänniska så lite frisk lantluft kommer att göra henne gott. Bara vi inte springer på nån björn uppe i skogen. Fast då fårjag iaf mycket motion:)

Har bara plockat ihop lite här hemma och dammsugit idag. Men skulle verkligen behöva damma, plocka upp tvätten från igår och torkagolven. Men så mycket energi har jag inte.
Fast det hinnerju ändra på sig än så länge.

Nu ska jag ner på pizzan och kolla om de har en frukt som jag kan ta med mig på min promenad.

HUNGRIG!!!!

Jag är konstant hungrig nu för tiden. Äter 7-8 ggr på en dag. Detta håller på att ta kål på mig. Tänker bara på mat och äter varannan timme. Jag blir mätt varje gång, men blir snabbt hungrig igen. Vet inte riktigt hur jag ska fixa det här.......


Känner mig så duktig

Har precis klivit av min motionscykel, alldeles svettig och dann. Inte är man van att göra så ansträngande aktiviteter så man svettas så här
Cyklade drygt 20 kilometer på 40 minuter. Det är jag riktigt nöjd med. Alldeles innan hade jag varit ute på en 5 km promenad. Dock så räknas inte den till motion fick jag reda på igår :)



Kommer i stort sett upp i mina 7000 steg varje dag. Ja jag vet att det inte är så mycket, men för mig som normalt inte går särskilt mycket på en dag är det hur mycket som helst. Jag ligger runt 2500 steg i vanliga fall.

Har en riktig längtan att få gå ner på gymmet nu. Tyvärr är inte min plånbok lika sugen på det :(