Lördag

Började med att äldsta sonen vaknade med 39 graders feber. Han som hade match på morgonen. Bara att meddela återbud för honom och åka iväg med mellangrabben som spelar i samma lag.
Matchen var tråkig, förlust med 9-6,  och ännu värre när det är urusla domare som tror de dömer i världsklass. Det hela blir så patetiskt.
När innebandyn var klar drog vi vidare till ishallen där Brynäs behövde låna några domartröjor för de skulle spela match mot Almtuna, i Sandviken..........
Käkade en lätt lunch på Mc Donalds där jag fick vila ögonen på den vackra M en stund ;)
Nu håller jag på att laga mat, egenrullade köttbullar....... känns som en stor grej för mig det.
Jag har aldrig gillat att laga mat, men har den sista tiden mer och mer gått över till att laga mer mat själv och hoppa över dessa halvfabrikat. Känns åtminstonde bra i själen. Hoppas att det ger lika mycket kroppsligt med när man lägger ner den tiden extra.
Sen efter maten blir det hårfärgning och utgång. Vill du följa med??


En helt vanlig dag

Trodde det skulle bli en relativt lugn dag idag, men ack vad jag bedrog mig

Började morgonen med att skjutsa mellansonen O  till skolan för han hade sovmorgon. Fortsatte sedan vår resa in till köpis. Dit kom vi 15 minuter innan allt öpnade och vi som var så hungriga.
Kollade på de tre cafeér som finns där, men vilket dåligt utbud. Ska det inte gå att få en kopp kaffe och en helt vanlig macka med skinka och ost??  Känner mig som en pensionär nu men "allt var bättre förr"........
Det blev en toast på Sibylla istället och den var ju inte ett dugg bättre. Torr och kall........
Usch vad jag gnäller nu, men vad f*n. Jag betalr ju för det och då vill jag ju att det ska vara ätbart iaf.
Vi fortsatte vår dag med att leta efter en present åt lilla mamma från pappa. Men vad svårt det är. Fast i våra ögon hittade vi en jättefin grej till henne. Kanske tar kort på den när hon fått den och lägger ut.
Köpte ett ljusfat och 4 stora ljus åt oss själva att ha på köksbordet nu.
Köpte även tyg för att sy gardiner av och en adventsstjärna på fot till köksfönstret. Hittade även en STOR adventsstjärna som ska hänga i mittenfönstret i vardagsrummet.. Brukar inte shoppa så här, men ibland så måste man

När vi var på stan för att köpa stjärnan till köket så messar minstingen att de är utelåsta för de hade ingen hemnyckel med sig *ASG*
Bara att åka hem och låsa upp åt dom.
Sen tillbaka in till stan igen för ajg fick för mig att håret skulle kortas ner rätt så rejält igen. Så nu sitter man här nysnaggad och dan. Måste bara komma ihåg att köpa hårfärg imorgon för det glömde jag så klart idag. Vill ju liksom dölja de där grå små ålderstecknen som börjar komma fram lite här och där.

Sitter nu här och drömmer mig bort till krogen, men det får bli en annan dag som jag går dit. Men drömma måste man få göra.

Nu ska jag fortsätta jävlas med min dator som inte gör som jag vill.
Hej hopp på er

Stolt mamma

Man kan inte bli annat än stolt när sonen gör en sån bra match som han gjorde idag. 3 mål och 3 assist skrapade han ihop. En massa fina passningar och bra krigat hela matchen. Tack L för att jag får vara din mamma.

ny mobil

Äntligen har jag köpt en ny mobil.
Tyvärr hade jag inte råd med den jag vela ha så det blev en sån
här istället .
O har en likadan fast en annan färg och han är nöjd så då borde den väl duga åt mig med

Nu så ska man bli klok

Har nu börjat på en kurs genom arbetsförmedlingen och försäkringskassan. De ska coacha mig till ett yrke jag vill ha........
Inte för att jag går in i det här med så stora förhoppningar, men ska iaf ge det en ärlig chans.
Snacka om att det är korvstoppning i skallen på en nu. Men det ska väl bli bättre det med under tidens gång, eller så blir det bara kattskit av det hela.

Hemma igen

Det var, tack och lov, inga skelettskdaor i sonens armbåge. Så nu är det vila och smärtlindring som gäller för ont har han den stackarn.
Men som vi brukar säga, Det gör ont att spela innebandy......
Mitt i det hela fick han göra en kanonmatch med en del dribblingar och ett mål.
Även för den äldsta sonen gick det bra. Man behöver ju faktiskt inte göra mål för att göra en bra match.
Älskar er

Sjukhusdags igen :(

Första matchen efter att mellansonen O fått tagit bort gipset så blev han tacklad över sargen med armbågsont igen:
Bara att åka in på akuten igen....... Hoppas verkligen inte det är nåt fel på den utan att han bara fått ont ändå

I LIKE :)

Gillar verkligen Per Gessles nya låt.
Kolla in den
här

Pappa ringer hem

Direktör Gunnar Ahlstedt är på konferens i Tyskland och har tråkigt på hotellrummet. För en gångs skulle ringer han hem för att höra hur det är med familjen:
- Hej, svarar en liten flickas röst i telefonen.
- Hej vännen, det är pappa. Är mamma i närheten? säger Gunnar.
- Nej, pappa. Hon är uppe i sovrummet med grannen.
- Vad säger du, tös?! VAD I ALL SIN DAR GÖR GRANNEN I MITT SOVRUM?
- Ska jag gå och kolla...?
- NEJ! Nej nej, lilla gumman! Absolut inte!
Efter en kort paus säger Gunnar:
- Okej. Jag vill att du gör en sak åt mig. Lägg ner luren, spring uppför trappan, knacka på dörren och ropa åt mamma och grannen att min bil precis körde upp på garageuppfarten.
- Okej pappa!
Några minuter senare kommer den lilla flickan tillbaka till telefonen.
- Jag gjorde som du sa pappa.
- Och vad hände?
- Mamma hoppade upp ur sängen utan några kläder och sprang omkring och skrek hysteriskt. Sedan snubblade hon på mattan och föll nedför trappan. Nu ligger hon bara där och hennes nacke har vridit sej konstigt.
- Åh herregud! Grannen då?
- Han sprang också upp ur sängen utan några kläder. Han var jätterädd och hoppade ut genom fönstret och ned i swimmingpoolen. Men han måste ha glömt att du tömde den på vatten för att rengöra den. Han slog i botten och ligger där utan att röra sej.
Efter en lång paus säger Gunnar:
- Swimmingpool? Har jag kommit till nummer 15 47 39?


Ungar:(

Ibland blir man bara för less. Nu har minstingen bråkat med en annan kille vid skolbussen. Jag är så less på allt tjafs runt barn. Men det är väl så här att vara föräldrar. MEN nån gång kunde det väl ta slut............

Segt

Idag verkar det bli en seg dag här. Har inte ork eller lust med nåt.
Skulle ha satt mig och börjat göra en liten matsedel på vad vi ska äta här framöver. Känner efter att ha sett på matakuten att man bör bli lite bättre på det här med maten. Söker hela tiden snabba lösningar och det kan ju egentligen inte vara bra i längden...........

Äntligen

Så har "min" käre glasmästare tagit sig hit för att mäta hur stor glasskiva vi ska ha. Har vi tur kommer den denna vecka. Men det är inget jag räknar med, men hoppas på det gör jag.

Det blev en liten städardag idag. Dammade köket och det mesta i vardagsrummet, plockade undan en del grejer, flyttade ett bord, tvättade lite moppar och duschdrapperiet, duschade blommorna och burit bort de jag inte vill ha kvar. Blev så öppet och fint i fönstret i vardagsrummet nu. Sparade två levande blommor och satte dit två plastblommor. Ett fönster står tomt så att katten kan sitta där och titta ut på fåglarna :)

Provade även att torka av tv;n med lite sköljmedel då jag har för mig att de ska dra åt sig mindre damm då. HOPPAS verkligen att det hjälper.

Annars så har jag bara tagit det lugnt. Jobbar i min egna lilla takt här hemma. Finns ju ingen som tackar en för att man jobbar och jäktar ihjäl sig.

Nu blir det soffhörnet resten av kvällen. Först ska jag se på sjukhuset, sen är det en tur med färjan som gäller och titll sist ska vi käka mat med Bert Karlsson i matakuten.

Present till flickvännen

En ung man ville köpa en present till sin nya flickvän på hennes födelsedag.

Efter som de inte känt varandra särskilt länge, bestämde han sig efter noggrant övervägande för att ett par handskar borde vara det rätta, romantiskt men inte för personligt.

I sällskap med sin flickväns syster, gick han så till NK och köpte ett par vita handskar.

När hon ändå var där köpte systern ett par trosor till sig själv.

Under inslagningen av varorna, förväxlade affärsbiträdet dem så att systern fick handskarna och den unga mannen fick trosorna.

Utan att kontrollera innehållet sände den unge mannen gåvan till sin flickvän med följande rader:

"Jag valde dessa då jag märkte att du vanligtvis inte brukar ha några på dig när vi går ut på kvällarna."

Hade det inte varit för din syster skulle jag valt den längre modellen med knappar, men hon bär den korta som är enklare att ta av.

Dessa är i en delikat nyans men damen jag köpte dem från visade mig det par hon själv burit de senaste tre veckorna och de var obetydligt nedsmutsade.

Jag fick henne att prova på dina och de passade henne utmärkt.

Jag önskar att jag kunde vara där för att sätta på dem på dig för första gången, då det tveklöst kommer att vara andra händer som kommer i kontakt med dem innan jag får chans att träffa dig igen.

Kom ihåg att blåsa luft i dem innan du tar av dig dem och lägger undan dem, eftersom de av naturliga skäl kommer att bli fuktiga under användandet.

Tänk på hur många gånger jag kommer att kyssa dem under året.

Jag hoppas att du kommer ha dem på för mig på fredag kväll.

PS: Senaste mode är att bära dem nedvikta med lite päls synligt."

Hur ska det gå?

Undrar man nu när man sitter här nyvaken och med endast 2 timmars sömn i kroppen. Har haft en helvetesnatt där man inte har velat nåt hellre än att somna men ändå har man legat och snurrat runt som en elvisp. HATAR dessa nätter!!!

Nu ska man göra sig i ordning för L;s innebandymatch i Valbo och sen ska gubben och A döma två hockeymatcher.
Lär ju villigt erkänna att jag hellre hade stannat hemma för att sova en timme eller två

Så var det roliga över

Nu så har vi hämtat hem barnen så allt är sig precis likt igen.
Men det har varit väldigt skönt att få "vila" sig lite.
Igår kväll stekte vi kycklingfile, majskolv och gjorde en rotfruktsgratäng som vi käkade på under tiden vi kollade på lite tv. Vilken skillnad det var när det bara var vi två som kollade. Det blev väldigt tyst.......

I morse tog vi sovmorgon och slappade hela förmiddan innan vi var till stan och hämtade barnen. Sen handlade vi lite innan det var dags att åka hem till soffan igen.
Sov middag några timmar innand dansbandskampen började på tv.
Sen har det varit tv hela tiden tills nu när jag flyttade mig hit för att skriva några rader.

Vilket väldigt innehållsrikt liv man lever.........

Barnfri

Är vi i natt. Så fort gubben slutat jobbet ska vi in till stan med grabbarna. Sen blir det en tur till Ica för att hitta nåt gott att äta till kvällen. Sen blir det bara till att tända en massa värmeljus och dra ner alla persiennerna och bara njuta av tystnaden och lugnet.
Tack vännen för att du fixar detta. Älskar dig!!

?

Tänkte skriva några rader här men vet inte vad jag ska skriva om. Har egentligen hur mycket som helöst, men inget jag tycker kan vara läsvärt för andra.
Händer inget roligt att berätta om och inget tråkigt heller för den delen. Dagarna bara rullar på i sitt inrutad, tråkiga, vanliga, fantasilösa sätt.
Jag måste ha min 40 års kris nu med tanke på hur jag mår och de tankar jag har. Hur ska man komma vidare?? Förslag mottages gärna.........
Nu ska jag leta reda på katten så han inte gör en massa sattyg.
Hej hopp

OJ

vad aktiv jag är här.........

Tänkte dra lite kort vad som hänt de senaste veckorna.

Vi har varit på en kryssning med Cinderella. Vi åkte med gubbens arbetskamrater och deras respektive. Det var en rolig resa med massor av skratt och gott att dricka ;)

Sen har det väl inte hänt så mycket utöver det vanliga vad jag kan minnas. Förra helgen var jag ute på krogen med ett antal vänner, mer eller mindre kända. Tack alla för en jätterolig kväll.

Den här helgen har stormat fram med stormsteg. Var på innebandy i Valbo igår med äldsta grabben. De fick stryl med 29-1. Idag har vi varit på innebandy i Älvkarleby med minstingen och de fick stryk med 9-6. Men den var rätt så lyckad för min lilla lyckliga som satte 3 mål och hade ett eller två assist. TAck gubben för en väl gjord match.

I torsdags fick O ta bort sitt gips. Det ska vara läkt nu, men ingen träning eller match på 7-10 dar. Hur nu det ska gå........