Underkläder

Igår var jag på ett underkläds party hos M i Storvik. Vilka fina grejer de hade.
Köpte mig en billig bh för att ha nåt som sitter snyggt nu för studen men som jag inte lider av om den blir för stor.
Jag började på en ring vilket innebär att man betalar 200:- i månaden i 5 månader och sen får man ett presentkort på 1100:- att handla för. Då har jag hunnit gå ner lite till och det kanske känns bättre att köpa dyra underkläder då.
De hade två butiker i Borlänge som jag ska besöka nån gång när jag är där uppe. Verkar finnas mycket fint, men det är fina priser med :-(
Satte upp mig för att ha en demo här hemma så är ni intresserade att vara med på den så är det bara att höra av sig

Taskig fart

Det bidde en taskig fart på mina uppdateringar fastän jag hade planerat att skriva lite då och då. Men nu skriver jag om flera dar istället.

Midsommar var en lugn och behaglig helg. På midsommaraftonen var vi i klubbstugan med några av gubbens syskon och en kusin till dom, drygt 20 pers var där.
Vi grillade, drack gott, spelade kubb och umgicks. Det var riktigt trevligt.

Midsommardagen var vi till mor & far för farsans syrra från Pitea var här så det var trevligt att träffa dom. Var ju ett tag sen sist så man lär passa på.

På söndan var vi i furuvik.. En trevlig park så nära men som man ändå bara besöker en eller max två gånger per år. Killarna hade en heldag i alla karuseller, även mamma åkte en hel del :-)
Tyvärr så var inte vädret det bästa, mulet och regn mest hela tiden. Dock så kom det bara ett fint tunt regn så man blev inte blöt. Men fördelen med vädret är ju att det inte var kö till nåt man vela göra

I tisdags beställde jag en gps på dustin home som jag hoppas ska komma hem till helgen. Enligt mina beräkningar så kommer den till coop nån gång under eftermiddan idag. Hjälp mig att hålla tummarna för det.

Droppe

Genom att adoptera denna droppe och placera den på er egen hemsida/blogg visar ni sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet.

image352



Ideen fick jag från Nettan

Nu var det ett tag sen man var här

Har av lite olika anledningar inte orkat skriva här inne. Men ska försöka ta upp det igen.
De sista 8 månaderna har varit väldigt jobbiga med jämmer och elände och det har visat sig gång på gång hur skört livet är.
Ska försöka att inte gräva ner mig nå djupare nu utan bara se det possitiva i det mesta och gå vidare.

Tack N för en jättego lunch och en trevlig dag på stan.

Har nu ikväll varit på ett klädparty fråm me&i. De har jättefina kläder, men tyvärr lite dåliga storlekar för mina barn. Bara hoppas de kommer med kläder för lite äldre barn. Köpte en manga tröja plus två hemliga paket  åt minstingen, som inte längre är så liten. Hoppas han kommer att gilla det han får.

Nä nu är det tvättstugan som ropar så jag lär dra iväg, men ska försöka skriva mera en annan dag.