Tillbaka igen

Nu så är jag tillbaka från den stora staden Stockholm. Det har varit jätteroligt men samtidigt skitjobbigt där nere. Är man inte van med småbarn så är man inte. Man har ju liksom glömt bort hur det var när våra barn var små. Men nu så förstår jag varför vi inte ska ha några fler barn :-)
Vi sov hos svägerskans momor en bit utanför stan så på lördan var vi i city. Men fy för denna stad när man har barnvagn, tvillingvagn, med sig. Folk överallt, alla affärer är i två plan, rulltrapporna för smala och trasiga hissar. Tom Mc Donalds var totlat värdelöst för barn. De hade inget att värma mat till de små i och skötbord existerade inte ens. Man fick lägga de små på ett tvättställ. Nej den trippen var inget vidare. Men K gillade iaf att åka tunnelbana. Ett plus på hela den dan.
Söndagen var vi i Farsta centrum ett antal timmar. Där fanns det en massa affärer att glöna i. Shoppade lite småplock, bla en ljuslykta med en döskalle på. Killarna fick ett varsitt par byxor och en varsin tröja. Ska lägga in ett kort på den inom kort. Hittade även ett par skridskor där så nu har jag nåt att åka på till den 23 februari. För än så länge har jag inte bangat ur och nu kan jag det inte heller när jag fått med mig två tjejer till att vara med. Kan nog bli riktigt kul ändå. Man får ta det som det är.....
Nä nu svävade jag ut igen. Åter till Sthlm. När vi lämnade Farsta så åkte vi till Kista centrum. Men snacka om vilket härligt köpcentrum. Där fanns det allt mellan himmel och jord. Vi började med att käka för jag och K behövde lite i magen. J skulle inte ha nåt. Beställde en kycklingwok som var hur stor som helst så alla 3 åt sig mätta på en tallrik. Hemskt med så mycket mat på en portion.
Vi shoppade inte just nå speciellt där utan vi var så trötta att vi bara gick runt. Men dit ska jag igen på en liten shoppingrunda nån gång i framtiden.
Efter denna dag så somnade vi som 2 klubbade sälar jag och J.
På måndan så åkte vi hemåt på förmiddan. Stannade i Uppsala på Max och tog en liten lov inne på Biltema. Sen så SKREK  K nästan hela vägen hem från Uppsala. Så gissa vem som var trött när man kom hem. Har inte riktigt återhämtat mig efter den resan än :-)

Sen jag kom hem har jag inte  haft varken lust eller ork att skriva nåt här utan jag har mest flytit omkring och plockat med disk, tvätt, tvätt och åter tvätt. Hur 17 kan det bli så mycket tvätt?????


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback